Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Το δοκίμασα και το προτεινω!

Planet Blue Καταδυτικό Κέντρο
Εγκαταστάσεις

Αυτοδύτες

Αν και για πρωτη φορα δεν εφτασα ουτε στα 10 μετρα η εμπειρία ήταν ΔΥΝΑΤΗ!!!
p.s.:κ δεν πληρωνομαι για την διαφημιση...


Planet Blue Καταδυτικό Κέντρο
Το κέντρο καταδύσεων Planet Blue του Κώστα Θωκταρίδη, βρίσκεται μέσα στη φύση, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, στο 1ο χιλιόμετρο Λαυρίου – Σουνίου (πρώην εργοστάσιο «ΒΕΛΠΕΞ»).
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας:


τηλέφωνο: 22920 26446
fax: 22920 27710
κινητό: 697 2992 444
email: info@planetblue.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.






ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Το κέντρο μας, είναι παροχέας καταδυτικών υπηρεσιών αναγνωρισμένος από το ΥΕΝ ( # αδ. 143 ), με αντικείμενο την Εκπαίδευση Αυτοδυτών όλων των βαθμίδων, την Οργανωμένη – Καθοδηγούμενη Κατάδυση και την Εκμίσθωση Καταδυτικού Εξοπλισμού.

Επιπλέον, το κέντρο καταδύσεων Planet Blue είναι πιστοποιημένο από τον Γαλλικό Νηογνώμονα Bureau Veritas, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 14467.

Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία στους τομείς της Aυτόνομης Kατάδυσης Aναψυχής και του Technical Diving, σε συνεργασία με τους οργανισμούς καταδύσεων SSI, PADI, NAUI. Τα μαθήματα διεξάγονται σε τμήματα που αποτελούνται από ένα έως και έξι άτομα ανά εκπαιδευτή, στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα.

Το πεδίο καταδύσεων του καταδυτικού μας κέντρου περιλαμβάνει τους ύφαλους και τα ναυάγια της Μακρονήσου, του Σουνίου και των γύρω νησιών.

Για τους εκπαιδευμένους αυτοδύτες οργανώνονται καθημερινώς εξορμήσεις και σε πιο μακρινούς καταδυτικούς προορισμούς, με γνώμονα το ανεξάντλητο προσωπικό αρχείο του Κώστα Θωκταρίδη.


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Το Κέντρο Καταδύσεων Planet Blue λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00.
Όλες οι καταδύσεις πραγματοποιούνται από την ανατολή έως την δύση του ηλίου εκτός της νυχτερινής κατάδυσης.

Και αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο:
Τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου